Ακύρωση παραγγελίας

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικός ή με email, εντός 24 ωρών από την ώρα που καταχωρήθηκε. Για την ακύρωση του αιτήματος παραγγελίας σας θα πρέπει να μας ενημερώσετε είτε γραπτώς με email που θα αποστείλετε στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση info@driftwoodart.gr , είτε τηλεφωνικώς καλώντας μας στον αριθμό 2221074240 στις ώρες λειτουργίας του φυσικού καταστήματός μας (εκτός επίσημων αργιών). Ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα υπαναχώρησης και ακύρωσης της παραγγελίας έως ότου ξεκινήσει η διαδικασία αποστολής της. Σε περίπτωση που έχει ξεκινήσει η διαδικασία αποστολής ο πελάτης μπορεί να επιστρέψει το προϊόν (βάση της πολιτικής επιστροφής προϊόντων της επιχείρησης) καταβάλλοντας το μεταφορικό κόστος επιστροφής των προϊόντων. Για οποιαδήποτε ζημία προκληθεί στην επιχείρηση από ακύρωση της παραγγελίας υπεύθυνος είναι ο πελάτης. 

Επιστροφή προϊόντων

1). Αλλαγή προϊόντος

Εάν επιθυμείτε αλλαγή του προϊόντος που αγοράσατε πρέπει να επικοινωνήσετε πρώτα μαζί μας στο email μας info@driftwoodart.gr,  συμπληρώνοντας τον κωδικό του προϊόντος, τον κωδικό παραγγελίας και το αίτημά σας. Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 2221074240 στις ώρες λειτουργίας μας. Μπορείτε επίσης να επιστρέψετε το προϊόν στο φυσικό μας κατάστημα εσείς οι ίδιοι αν αυτό είναι βολικό.

Η επιστροφή του προϊόντος γίνεται στη διεύθυνση του φυσικού μας καταστήματος Νεοφύτου 70, Χαλκίδα, ΤΚ 34132. 

Αλλαγές γίνονται δεκτές μόνο εντός 14 εργάσιμων ημερών.

Για να γίνει δεκτή μια αλλαγή, το προϊόν πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και όπως ακριβώς το παραλάβατε, χωρίς να έχει επεξεργαστεί ή αλλοιωθεί με κανένα τρόπο.

Τέλος, θα πρέπει να συνοδεύεται με την απόδειξη αγοράς του.

Εφόσον γίνει δεκτή η επιστροφή/ αλλαγή, ο πελάτης μπορεί να αγοράσει κάποιο άλλο προϊόν από το e-shop μας ή να του πιστωθεί το ποσό του προϊόντος που επέστρεψε στο account του και να το χρησιμοποιήσει σε μια μελλοντική αγορά. Στην περίπτωση που η νέα αγορά υπερβαίνει το ποσό του προϊόντος που επιστράφηκε, τότε ο πελάτης χρεώνεται την σχετική διαφορά. 

Τα εκπτωτικά προϊόντα αλλάζονται μόνο με εκπτωτικά προϊόντα και όχι με προϊόντα νέας σεζόν.

Επιπροσθέτως, τα προϊόντα που βρίσκονται στην κατηγορία OUTLET αλλάζονται με προϊόντα της ιδίας κατηγορίας.

Σε περίπτωση που τα προϊόντα επιστραφούν κατεστραμμένα ή ελλιπή η εταιρία έχει το δικαίωμα να ζητήσει αποζημίωση από τον πελάτη, το ποσό της οποίας θα καθορίζεται από την κατάσταση των προϊόντων και να προβαίνει μονομερώς σε ολικό ή μερικό συμψηφισμό της απαίτησής της αυτής έναντι του πελάτη. 

Η χρέωση επιστροφής και επαναποστολής στην περίπτωση αυτή επιβαρύνει τον πελάτη.

2). Νόμιμο δικαίωμα υπαναχώρησης – Αναιτιολόγητη υπαναχώρηση 

Έχετε το δικαίωμα να υπαναχωρήσετε από την σύμβαση αγοράς, χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο υπαναχωρείτε, μέσα σε χρονικό διάστημα 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή των προϊόντων είτε από εσάς είτε από τρίτο υποδεικνυόμενο από εσάς πρόσωπο. Όταν τα προϊόντα της παραγγελίας είναι περισσότερα η παραπάνω προθεσμία αρχίζει από την παράδοση και παραλαβή και του τελευταίου προϊόντος.  Τα προϊόντα επιστρέφονται στην διεύθυνση της εταιρίας μας στην Χαλκίδα Ευβοίας, οδός Νεοφύτου 70, ΤΚ. 34132.

Προϋποθέσεις υπαναχώρησης:

α). Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και όπως ακριβώς το παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχει αλλοιωθεί ή επεξεργαστεί με κανενα τρόπο .

β). Θα πρέπει να συμπληρώσετε την συνημμένη φόρμα επιστροφής, που θα βρείτε στην συσκευασία της παραγγελίας, γράφοντας αναλυτικά τα στοιχεία επικοινωνίας σας και τον αριθμό της παραγγελίας. Το έντυπό επιστροφής προϊόντος μπορείτε να βρείτε και εδώ.

γ). Πρέπει να επιστρέφετε τα προϊόντα μαζί με την απόδειξη που παραλάβατε κατά την παράδοσή τους. 

δ). Η δήλωση υπαναχώρησης ασκείται εναλλακτικά με τους εξής τρόπους: α). αποστέλλοντας στην εταιρία μας στην άνω διεύθυνση την δήλωσή υπαναχώρησής σας ταχυδρομικώς, β). μέσω email που πρέπει να αποστείλετε στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση  info@driftwoodart.gr γ). γράφοντας στην φόρμα επικοινωνίας και εκφράζοντας την απόφασή σας να υπαναχωρήσετε από αυτή την Σύμβαση με ρητό τρόπο (πχ αποστέλλοντας ταχυδρομικώς μια επιστολή ή email), δ). καλώντας στο τηλέφωνο της εταιρίας μας 2221074240

Σε κάθε περίπτωση η εταιρία μας είναι υποχρεωμένη να σας στείλει επιβεβαίωση της παραλαβής της δήλωσης υπαναχώρησης μόλις αυτή περιέλθει σε εμάς. 

ε). Η εταιρία μας σε περίπτωση υπαναχώρησης είναι υποχρεωμένη να σας επιστρέψει χωρίς καθυστέρηση και σε κάθε περίπτωση εντός 14 ημερών από την ημέρα που ενημερωθήκαμε για την υπαναχώρηση, όλες τις πληρωμές που έχουμε λάβει από εσάς, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής – παράδοσης. Δεν σας επιστρέφονται τα έξοδα αποστολής – παράδοσης εάν έχετε επιλέξει τρόπο παράδοσης άλλο από τον φθηνότερο τυποποιημένο τρόπο παράδοσης που προσφέρει η εταιρία μας. Η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει με την ίδια μέθοδο πληρωμής που χρησιμοποιήσατε για την αρχική συναλλαγή. Σε κάθε περίπτωση δεν επιβαρύνεστε με τα έξοδα για την επιστροφή αυτή. Η εταιρία μας με την επιφύλαξη των ανωτέρω δικαιούται να παρακρατά τα χρήματα της επιστροφής είτε μέχρι να παραλάβει όλα τα προϊόντα πίσω, είτε μέχρι να λάβει αποδεικτικά στοιχεία για την επιστροφή των προϊόντων.

Μπορείτε επίσης να επιστρέψετε και να παραδώσετε τα προϊόντα που θέλετε ο ίδιος στο φυσικό μας κατάστημα στην οδό Νεοφύτου 70 στην Χαλκίδα Ευβοίας, χωρίς υπαίτια καθυστέρηση και σε κάθε περίπτωση εντός το αργότερο 14 ημερών από την παραλαβή των προϊόντων.  

στ). Με τα έξοδα επιστροφής των προϊόντων επιβαρύνεστε εσείς, εκτός μόνο αν τα παραδώσετε εσείς οι ίδιοι τα προϊόντα στο φυσικό μας κατάστημα.

ζ). Σε περίπτωση που τα προϊόντα επιστραφούν κατεστραμμένα ή ελλιπή, η εταιρία μας έχει δικαίωμα να ζητήσει αποζημίωση, το ποσό της οποίας θα καθορίζεται από την κατάσταση των προϊόντων και να προβαίνει μονομερώς σε ολικό ή μερικό συμψηφισμό της απαίτησης αυτής έναντί του πελάτη.

η). Εξαιρούνται από το δικαίωμα υπαναχώρησης προϊόντα τα οποία δεν είναι κατάλληλα προς επιστροφή .

Τα προϊόντα επιστρέφονται σε εμάς με τους εξής τρόπους:

α). Επιστροφές στο φυσικό μας κατάστημα από τον ίδιο τον πελάτη. 

Στην περίπτωση αυτή πρέπει να δώσετε μαζί με το προϊόν την απόδειξη, που παραλάβατε κατά την παράδοσή του, πλήρως συμπληρωμένη.

β). Επιστροφές με εταιρία ταχυμεταφορών (courier)

γ). επιστροφή με πρακτορείο μεταφορών.

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της διαδικτυακής φόρμας επικοινωνίας μας ή στο τηλέφωνο της εταιρίας μας 2221074240 για να κανονίσουμε για την παραλαβή του προϊόντος από την οικία σας. Πρέπει να επιστρέφετε το προϊόν στην κατάσταση που το παραλάβατε. 

Είστε υπεύθυνοι για τα έξοδα και τον κίνδυνο επιστροφής των προϊόντων σε εμάς, όπως περιγράφεται ανωτέρω. 

3). Επιστροφή ελαττωματικών προϊόντων, τα οποία θεωρούνται ελαττωματικά κατά την παράδοση. 

Εάν ένα προϊόν είναι ελαττωματικό κατά την παράδοση του και δεν επιθυμείτε την αντικατάστασή του με κάποιο άλλο προϊόν, το ποσό που έχετε καταβάλει σας επιστρέφετε ολόκληρο και στο ακέραιο, συμπεριλαμβανόμενων των εξόδων αποστολής και όποιων άλλων εύλογων εξόδων επιβαρυνθήκατε για την επιστροφή του προϊόντος. Η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται με την ίδια μέθοδο που έγινε και η αγορά των προϊόντων.

Για την επιστροφή των ελαττωματικών προϊόντων επικοινωνήστε αμέσως μαζί μας τηλεφωνικά στον αριθμό 2221074240 κατά τις ώρες λειτουργίας του φυσικού μας καταστήματός ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση info@driftwoodart.gr και θα σας δώσουμε οδηγίες για τις περαιτέρω ενέργειες. 

Η επιστροφή των προϊόντων που θεωρούνται ελαττωματικά κατά την παράδοση θα γίνεται αποδεκτή εντός επτά (7) ημερολογιακών ημερών από την παράδοση αυτών στον πελάτη.  

Μπορείτε να επιστρέψετε το ελαττωματικό προϊόν με τους ακόλουθους δύο τρόπους : 1). Είτε εσείς οι ίδιοι στο φυσικό μας κατάστημα 2). Είτε να το παραδώσετε στην εταιρία courier που θα στείλουμε εμείς στο σπίτι σας. Μαζί με το προϊόν πρέπει να επιστρέψετε και την απόδειξη, που παραλάβατε κατά την παράδοση του προϊόντος.

Σε περίπτωση που τα προϊόντα επιστραφούν κατεστραμμένα ή ελλιπή η εταιρία έχει το δικαίωμα να ζητήσει αποζημίωση από τον πελάτη, το ποσό της οποίας θα καθορίζεται από την κατάσταση των προϊόντων και να προβαίνει μονομερώς σε ολικό ή μερικό συμψηφισμό της απαίτησής της αυτής έναντι του πελάτη. 

4). επιστροφές προϊόντων λόγω λάθους παράδοσης 

Σε περίπτωση που σας παραδοθούν άλλα από τα προϊόντα που παραγγείλατε, κατά είδος ή ποσότητα, σας παρακαλούμε να επιστρέψετε άμεσα τα προϊόντα αυτά σε εμάς προς έλεγχο και διαπίστωση του λάθους. Στην περίπτωση αυτή τα έξοδα επιστροφής καθώς και τα έξοδα επαναπροώθησης σε εσάς βαρύνουν την εταιρία μας, αρκεί να τηρείται η διαδικασία επιστροφής που περιγράφεται ανωτέρω. Επιστροφές λόγω λάθους παράδοσης γίνονται δεκτές μόνο αν πραγματοποιηθούν εντός επτά (7) ημερολογιακών ημερών από την παράδοση του προϊόντος.