ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

1. Πιστωτική κάρτα

Mε πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας (μπορεί να γίνει πληρωμή μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών   τυπου VISA, MASTERCARD, MAESTRO, VISA ELECTRON και AMERICAN EXPRESS Μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον στο οποίο είσαστε μόνο εσείς και η ΠΕΙΡΑΙΩΣ χωρίς κανένας τρίτος (ακόμα και εμείς) να βλέπει την συναλλαγή ή τους αριθμούς της πιστωτικής κάρτα σας.

2.Με τη χρήση PayPal

Το PayPal είναι μία on-line υπηρεσία μεταφοράς χρημάτων. Χρησιμοποιείται παγκοσμίως για ασφαλείς συναλλαγές μέσω διαδικτύου. Οι χρήστες του PayPal έχουν τη δυνατότητα να στείλουν χρήματα σε κάποιον άλλον λογαριασμό καθώς η λειτουργία του είναι ακριβώς ίδια με αυτή ενός απλού τραπεζικού λογαριασμού. Η ύπαρξη ειδικών κρυπτογραφημένων σελίδων συμβάλει στο να πραγματοποιούνται 100% ασφαλείς συναλλαγές. Σε αυτό συντελεί και ότι μόνο το ίδιο το PayPal γνωρίζει τα στοιχεία της κάρτας, ενώ ο παραλήπτης παραλαμβάνει μόνο χρήματα και όχι αριθμούς καρτών.

3. Πληρωμή στο κατάστημα

Μπορείτε να πληρώσετε στο κατάστημα μας κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας με μετρητά ή πιστωτική κάρτα.

4. Αντικαταβολή

Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελιάς στον χώρο σας από τις συνεργαζόμενες εταιρίες courier. Το οποίο έχει εφάπαξ κόστος 2,00€ (άσχετα με το κόστος μεταφοράς).

5. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα της παραγγελίας σας σε οποιονδήποτε από τους παρακάτω λογαριασμούς και να μας στείλετε την απόδειξη κατάθεσης, γράφοντας και ονοματεπώνυμο, με email

6. Με αντικαταβολή (μετρητά) μπορείτε να το πληρώσετε  εαν έχετε να παραλάβετε απ την αποθήκη μεταφορών δέμα  μόνο για τον νομό Αττικής